DESIGN VILLAS MORAIRA

  

Design Villas Moraira ontwerpt en bouwt  moderne villas in Moraira en Benissa in eigen beheer.

Onze architect DALIA ALBA en het uitvoerend bouwteam zijn integraal onderdeel van onze onderneming. U bent derhalve verzekerd van een betrokken en verantwoordelijk partner voor, tijdens en na afronding van het bouwproject.

Uiteraard bieden wij daarnaast garanties op financieel en kwalitatief vlak.

Door de rechtstreekse en transparante benadering zijn wij in staat onze cliënten de beste condities aan te bieden. Wij informeren u hier graag persoonlijk over. Binnen Design Villas Moraira staan wij u ook graag in het Nederlands te woord.

Wij hebben een selectie bouwkavels en renovatieobjecten in Moraira en Benissa in onze portefeuille alsmede sleutelklare villa´s.

Bijvoorbeeld deze design villa aan het strand van El Portet. Sleutelklaar begin komend voorjaar (2019).

 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required

U kunt hierboven uw email adres invoeren om de actuele selectie te ontvangen of natuurlijk telefonisch contact opnemen.

 

In Moraira zijn wij met name actief in de wijken EL PORTET, PLA DEL MAR, PINAR en BENIMEIT. In Benissa hebben wij  momenteel  grondstukken in eigendom in de zone LA FUSTERA.

Een moderne, hoogwaardige 3 slaapkamer villa in Moraira bieden wij aan vanaf € 595.000. Uiteraard inclusief kavel en afwerking.

Wij hopen u spoedig te te mogen informeren per telefoon / email, of te mogen begroeten in ons kantoor aan de calle Dr Calatayud (hoofdwinkelstraat) in Moraira.